Kategorier
Uncategorized

Välkommen till Jan Halldin!

Här finns artiklar om beslutet att ge Försvarsmakten tillstånd att genomföra framtida störra internationella militära övningar i Göteborgs södra skärgård – ett beslut som överklagats och handläggs i Miljödomstolen, Vänersborgs tingsrätt.

Framöver kommer dessa internationella militärövningar att väcka betydligt mer offentlig debatt än vad som hittills varit fallet. Häng med från början.

Här finns också artiklar om framtidsplanerna för orten Västra Bodarne vid sjön Mjörn i Alingsås kommun. Ett av tre planerade kapitel är publicerat. Nummer två räknar jag med skall bli färdigt (helst före) den 10 mars.

Kommande ämnen blir bland annat Mellanöstern, internationell vapenhandel plus bra faktalänkar och artiklar som gör det lättare att tolka en del komplicerade utrikespolitiska skeenden.

Dessutom kommer jag då och då att lägga ut enstaka längre reportage som jag gjort som utrikes- och miljöreporter på Göteborgs-Posten under åren 1976-2007. Har du tid – titta gärna på den korta presentationen i högerkolumnen ”Om Jan”.

Av halldinreportage

foreign correspondent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.